Q

A. A

B. B

C. C

D. D

Correct Answer: A+B

50+70=?

A. 90

B. 110

C. 20

D. 120

Correct Answer: D

30+10+100=?

A. 130

B. 140

C. 129

D. 200

Correct Answer: B

299+101=?

A. 200

B. 400

C. 300

D. 499

Correct Answer: B

250+150=?

A. 139

B. 400

C. 170

D. 450

Correct Answer: B

450+350

A. 1000

B. 900

C. 800

D. 200

Correct Answer: C

128+22=?

A. 170

B. 150

C. 160

D. 158

Correct Answer: B

5+5

A. 6

B. 10

C. 2

D. 11

Correct Answer: B

10+10

A. 20

B. 50

C. 11

D. 25

Correct Answer: A

8+8

A. 16

B. 20

C. 200

D. 166

Correct Answer: A